Slapen zoals in hotel! Box springs, 3 TV´s, WIFI,

15 Juni 2022 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 79.00

Stijlvol appartement in Bremen in een gesloten woonwijk maw geen doorgaand verkeer, alleen de bewoners komen hier dus. Zeer rustig gelegen, ook door z'n "penthouse"-niveau ligging, bovenste etage, niemand boven U, links en rechts en onder vaste bewoners dus geen toeristische aktiviteiten, festiviteiten of wat voor eventueel rustverstorende factoren. Dit stijlvolle, 75 m² grote, gezellig ingerichte appartement is zo goed als geheel gerenoveerd en is zeer goede staat, wij proberen doorlopend met de tijd mee te gaan(hoewel altijd schoon en proper toegegeven; op badkamer/toilet na), ook nu staan weer wat interieurvernaderingen op stapel.
Het heeft 2 slaapkamers, grote comfortabele woonkamer met eethoek, een flat screen LG (250 TV-zender) en Ipod / I-phone-docking-station HIFI set, keuken, badkamer met douche/bad en aparte wc. Imitaat- houten vloer in alle kamers. Overal de gehele breedte van de woonkamer loopt een balkon, op het zuidwesten gericht, met een luifel en meubilair, 'groene' uitzichten over de altijd goed onderhouden zeer ruime tuin (ook toegegeven; in de winter wordt het wat lastiger met groene uitzichten...). Het biedt veel privacy, balkon is nauwelijks zichtbaar van buitenaf. Één van de slaapkamers is uitgerust met een tweepersoonsbed box spring bed, TV(Netflix & co) en een 'view into Caribbean '-muur(zie foto's). In de andere slaapkamer staat eveneens een box spring bed, ook hier is een TV(Netflix & co). Beide slaapkamers zijn ruim, hebben kasten en rolluiken, het is dus mogelijk om de ruimte te verduisteren, indien nodig. Een eventueel 5de en 6de gast valt middels gastenbed of slaapbank onder te brengen. De keuken met kleine ontbijthoek is volledig uitgerust met oa een Krups Dolce Gusto. Kom binnen en voelt U zich thuis!!


Bremen - algemene informatie: Bremen, kloppend hart van Noordwest-Duitsland, de knusse binnenstad met oa het beroemde Stadtmusikanten-standbeeld uit het sprookje van de gebroeders Grimm maakt deel uit van het UNESCO-wereldkultuurerfgoed. Een middelgrote stad met alle facetten: multinationals zoals Airbus, Beck´s , Lufthansa en Mercedes, de Weser-rivier, eigen vliegveld in de stad, Bundesligaclub Werder Bremen, zeer rijke geschiedenis als Hanzestad, "Schnoor" met z'n heerlijk smalle steegjes, fietsvriendelijk, uitgebreide groenzones, universiteit, hightech, wetenschap, ruimtevaart etc etc vormen samen een facettenrijk totaalbeeld. De direkt aan de binnenstad grenzende Weserpromenade "Schlachte" is de place to be om een terrasje te pakken en naar het casino te gaan of één van de vele restaurants uit te proberen. Door zijn internationale luchthaven (oa Ryanair) haast midden in de stad is Bremen redelijk gemakkelijk te bereiken door de lucht oa door middel van meerdere vluchten per dag van/naar Amsterdam. U bent van de luchthaven dan ook snel in het appartement, de tram met halte zeer dicht in de buurt brengt U rechtstreeks in het centrum, ook een bushalte is niet ver weg en geeft de mogelijkheid verschillende doelen te bereiken. Als gast in onze gezellige appartement staat U een mapje met wat nuttige informatie ter beschikking, uitgebreider is natuurlijk indien U de zoekmachine Google gebruikt met bv. de zoekterm 'toeristische informatie Bremen '. Wij wensen u een prachtig verblijf in Bremen en in het appartement!

Wij raden U aan één van de vele rondleidingen met opgeleide gidsen te boeken(via de VVV, in de beroemdste straat van Bremen; Böttcherstrasse), het is een aangename manier om een goede indruk te krijgen hoe het achter de schermen (soms letterlijk) van de prachtige gebouwen is(stadhuis, kerken, wijnkelder) maar ook mogelijk is een binnenstadtour, nachtwandeling ea. Ook hier kunt U uiteraard meer informatie vinden op websites.

Verplichte eenmalige eindschoonmaak + onbeperkte WiFi-kosten van € 40, -. € 100, - borg. We hebben één prijsstructuur, geen verhoging met schoolvakanties

Minimum 2 nachten
Preis per nacht voor 2 gasten, extra € 20,00 per gast per nacht voor de 3de en 4de gast

Voor meer info: martina@algarvacation.com
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Noord-Duitsland

Ligging
Stedelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Dit prachtige appartement is gelegen in een rustige woonwijk met weinig verkeer in Bremen, waar een ongestoorde stilte 's nachts wacht u en waar er geen verkeerslawaai. Snelle en gemakkelijke toegang tot het centrum met de bus, auto, fiets en tram. De snelweg A1 ligt op 5 minuten afstand (Bremen, Brinkum snelweg of Bremen, Arsten snelweg), Bremen internationale luchthaven ligt op 10 minuten rijden. In slechts 2 minuten lopen kunt u de tram of bus met directe verbindingen naar het centrum van Bremen (15 min). In de kelder van het appartement vindt u 2 fietsen (meer fietsen op aanvraag) te vinden die u kunt gebruiken voor rondleidingen, bijvoorbeeld om Werdersee meer (10 min) of naar Weser rivier (15 min). Winkels, wekelijkse markt (woensdag en vrijdag, 2 lopen min), restaurants, 2 bakkers '(400 m) en sportfaciliteiten in de nabije omgeving. Verschillende speelvelden zoals de Bremen Fun Park in de buurt. Zeer goed onderhouden groene gebieden die behoren tot het flatgebouw uitstrekken naar het zuiden en zijn zichtbaar vanaf het balkon.